Beste restaurant Zutphen

 

Bent u op zoek naar restaurants in Zutphen? Kom eens gezellig langs bij Mixxim, geniet van heerlijke gerechten uit onze keuken en de beste cocktails vanuit de bar uit een van de beste restaurants uit Zutphen.

De beste restaurants in Zutphen bij het gezellige marktplein. Van een lunchroom, tot een wijnbar, van een Italiaans diner, sushi, Aziatisch tot aan broodjes, een pizzeria, tapas of verse broodjes, koffie en ontbijt. Een brunch of lunch aan de Ijssel in Zutphen, maar hoe leuk is een eetcafé in het centrum van Zutphen. Hoe heerlijk is lekker eten? Maar hoe fijn zijn restaurants die de beste cocktails voor u maken? Gevestigd in Zutphen, een terras met een fijn uitzicht, fijne bediening en een leuk café; de ideale plek om midden in Zutphen te genieten.

MixxiM Lounge; een van de restaurants in Zutphen die voor u lekkere gerechten maakt en daarbij de heerlijkste cocktails. In de oude binnenstad van Zutphen verzorgen wij voor u een heerlijke gourmetschotel die met liefde wordt bereid in onze keuken door de chefs. Daarbij maken onze bartenders achter de bar de beste cocktails voor de échte liefhebbers.

 

Restaurants Zutphen? Kies MixxiM dichtbij het gezellige marktplein

 

In Zutphen, in de buurt van de houtmarkt, is ons restaurant gevestigd. Een plek om ’s avonds te genieten van een gourmetschotel en daarbij heerlijke cocktails te drinken. Cocktails van Strawberry Cheesecake, een Cosmopolitan, Route 66 tot aan de Scallywag Chocolate Manhattan, en alles daar tussen! Onze gasten kunnen hun eigen voorkeur uitspreken en onze bartenders maken daarvoor de lekkerste cocktails. Iedere cocktails is een grote verrassing!

Op zoek naar een van de beste restaurants in Zutphen waar overheerlijke cocktails voor u worden bereid en u kan genieten van een gourmetschotel? Kom dan naar Mixxim.

 

De producten bij MixxiM Lounge

 

Bij MixxiM Lounge in Zutphen is de cocktail kaart de basis, waarbij door de jaren heen steeds meer producten zijn toegevoegd. Hierdoor is het aanbod uitgebreider en kunnen onze gasten ook hun eigen inbreng doen zodat de cocktail perfect aansluit bij de smaak die zij hebben.

Van Rum, Vodka, Gin tot aan Mescal, Tequila, likeuren en Jenever; in ons café vindt u het allemaal. In ons café zijn de commerciële merken minder aanwezig, deze keuze is bewust gemaakt in ons restaurant. De voorkeur heeft kwalitatief hoogstaande dranken die met liefde en passie gemaakt zijn.

Om er voor te zorgen dat wij in ons restaurant up to date zijn en blijven van de nieuwste producten die gebruikt kunnen worden in ons restaurant, bezoeken wij met enige regelmaat beurzen waar wij mooie producten tegenkomen.

Naast het maken van cocktails en het bereiden van gourmetschotels hebben wij u meer te bieden! Een Gin proeverij, een Rum proeverij of een Cocktailworkshop? Kijk voor meer informatie over workshops en rum/gin proeverijen op onze website!

 

beste restaurant zutphen

 

Komt u binnenkort bij ons restaurant in Zutphen langs?

 

Drink een drankje in ons café in Zutphen of op ons terras, op zondag het weekend afsluiten bij een restaurant of een avond met vrienden genieten van cocktails? Kom bij ons café in Zutphen langs als u graag een fijne avond wilt beleven.

Onze openingstijden van het restaurant in Zutphen? Iedere woensdag tot en met zondag zijn wij geopend voor lekkere maaltijden en cocktails. Geniet in ons restaurant tot in de late uurtjes, want in de weekenden zijn wij zelfs tot half 3 geopend.

De sfeer in ons restaurant in Zutphen zorgt er meteen al voor dat u zin krijgt in een overheerlijke cocktail.