Restaurant in Zutphen

 

Bent u op zoek naar een restaurant in Zutphen voor een kop koffie, een ontbijt, een heerlijk aperitief, broodjes, sushi, een wijnbar, of juist een pizzeria of Italiaans restaurant met open keuken aan de Ijssel waar u terecht kan voor een lunch of diner? Liever cocktails in een café in Zutphen waar u tot laat in de avond kan genieten met vrienden, familie of collega’s? Restaurants in Zutphen zijn er veel, maar een plek waar u kan genieten van echt goede cocktails en een gourmetschotel? Dan zijn wij een van de beste restaurants die dit voor u kunnen waarmaken! MixxiM Lounge is een cocktailbar en een gourmet restaurant waar u welkom bent om te genieten!

MixxiM Lounge is een restaurant / bar in Zutphen, dichtbij het gezellige marktplein en de houtmarkt. De oprichter van die restaurant (Anton Menkveld) heeft een van de eerste cocktailbars opgericht in Zutphen. Tijdens reizen en studies is er kennis opgedaan over gedistilleerd, cocktails en alles wat een barista hoort te weten.

Bij ons in ons restaurant bent u van harte welkom; eet, drink en geniet. Onze bediening verteld u graag alles over de cocktails. Beleef een fijne avond in ons café restaurant op ons terras of binnen, geniet van de gerechten uit de keuken. Komt u vrijdag ook bij ons restaurant voor een diner of cocktails?

 

Kom in ons restaurant dichtbij het gezellige marktplein voor een proeverij

 

Als grote verrassing bieden wij niet alleen cocktails en gourmetschotels aan onze gasten, ook voor een Gin of Rum proeverij zijn gasten bij ons welkom. Tijdens een Gin of Rum proeverij bieden wij onze gasten 7 verschillende soorten aan, die door ons zelf worden geïmporteerd.

Toch liever een cocktailworkshop in een van de restaurants in Zutphen? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Wij leren u graag meer over cocktails, het maken van cocktails en het proeven van de eigen gemaakte cocktails. Voor een offerte kunt u contact opnemen met ons.

Restaurant in zutphen

 

Wilt u reserveren bij ons in het café?

 

Wij zijn de ideale plek als u wilt genieten van de expertise van de bediening wat betreft cocktails en gedistilleerd. Ook als u wilt genieten van de kwaliteiten van onze keukenbrigade. Zodra de eerste geuren uw tafel bereiken krijgt u al zin in de overheerlijke gerechten die onze chefs voorbereiden.

Wij zijn gevestigd aan de Vaaltstraat in Zutphen. Onze openingstijden? Van woensdag tot en met zondag zijn wij geopend voor de echte liefhebbers van cocktails! Drink bij ons een cocktail als nooit tevoren. Wij willen graag uw avond compleet maken, een avond met vrienden, familie of collega’s. Reserveer online eenvoudig een dag en tijd om bij ons in ons restaurant Zutphen te genieten.

Wilt u graag nog reserveren voor dezelfde dag? Neem dan even gelijk contact met ons op via ons telefoonnummer.