Cafe in Zutphen

 

Bent u op zoek naar een Café in de historische binnenstad van Zutphen? Dan is MixxiM Lounge geschikt voor u! Wij zijn een café waarbij u kan genieten van de lekkerste cocktails van een hele uitgebreide kaart. Onze kaart vormt de basis van wat wij voor u kunnen serveren, maar uw eigen inbreng of de kennis van onze bartenders kunnen worden ingezet om de cocktail te maken die bij u past!

 

Wij zijn een van de cafés waar u zowel binnen in ons restaurant of op ons terras kan genieten, de lekkerste cocktails kan proeven en van onze gerechten (gourmetschotels) kan genieten.

 

Waar vindt u MixxiM Lounge?

 

In Zutphen zijn verschillende cafés waar u terecht kunt voor een kop koffie, een high tea, een lunch, een biertje of een goed glas wijn. Wij zijn een cafe in het centrum van Zutphen waar u kunt genieten met vrienden van heerlijke drankjes!

 

Wij zijn gevestigd in de oude binnenstad, dichtbij de mooiste markt van Zutphen. U kunt ons vinden dichtbij de houtmarkt en het winkelgebied aan de Vaaltstraat in Zutphen. Wij hebben een gezellig terras waar u fijn uitzicht heeft en van harte welkom bent!

 

Wilt u genieten van onze sfeer, wilt u zich laten verrassen door onze bartenders? Kom dan gezellig bij onze horecagelegenheid in Zutphen langs!

 

MixxiM Lounge op locatie?

 

U bent natuurlijk van harte welkom in ons café/restaurant, maar ook als u ons op locatie wilt hebben is dat mogelijk. Wij komen graag bij uw feestje langs om deze tot in de puntjes te verzorgen wat betreft de drankjes. Wij kunnen bij u langs komen met onze mobiele cocktail- of Gin Tonic bar. Wil u uw gasten meer bieden dan alleen bier? Vraag dan bij ons een offerte op zodat de mogelijkheden hiervoor duidelijk worden.

 

Onze bartenders zijn lid van de Nederlandse Bartenders Club, dit zorgt er voor dat wij allen op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom cocktails en gedistilleerde dranken.

 

Heeft u iets te vieren? Wij komen graag langs met de lekkerste drankjes. Omdat wij vele (internationale) evenementen af gaan om nieuwe gedistilleerde dranken te ontdekken, kunnen wij u verrassen. Op onze menukaart vindt u amper de commerciële dranken, maar wij kiezen voor kwaliteit en dranken die met liefde en passie gemaakt zijn. Dit doen natuurlijk niet alle restaurants.

Cafe in Zutphen

Komt u bij ons langs in de historische binnenstad van Zutphen?

 

In het historische centrum van Zutphen kunt u ons café vinden. Onder het genot van een heerlijk cocktail kunt u genieten van de heerlijke sfeer van ons café en van het prachtige Zutphen.

 

De openingstijden van ons restaurant in Zutphen? Wij zijn er van iedere woensdag tot en met zondag voor onze gasten in ons café. Zo kunt u uw weekend lekker beginnen met een glas bier en het weekend op zondag weer afsluiten met een heerlijke cocktail die door een van onze bartenders naar uw wensen bereid wordt. Meer over onze openingstijden vindt u op onze website.

 

Bent u groot fan van Gin of Rum? Reken er dan op dat wij in huis hebben wat u zoekt! In ons restaurant is er meer dan een kop koffie, bier en wijn.. Wij verzorgen namelijk ook een Gin of Rum proeverij! Hier kunt u genieten van 7 verschillende soorten, die wij zelf importeren uit onder andere Spanje en Frankrijk! Wij voorzien onze gasten graag van gedistilleerd van goede kwaliteit!

 

Zien wij u binnenkort in ons café dichtbij de houtmarkt? Wij willen u graag laten genieten van onze heerlijke cocktails! Reserveer nu alvast een plekje bij ons.