Zutphen cafe

 

Zutphen, een mooie stad met vele restaurants. Van lunchkaart tot diner, van een kop koffie tot een glas wijn. In Zutphen vindt u het allemaal! De mooie binnenstad, een heerlijke plek langs de Ijssel. Een mooie omgeving voor een wandeling of een fietstocht, maar hoe lekker is het dan om vervolgens op een heerlijk terras lekker te genieten van het zonnetje?!

 

In de historische binnenstad, dichtbij de mooiste markt en de houtmarkt van Zutphen vindt u ook vele cafés, waarvan MixxiM Lounge er eentje is! Een café waar u van harte welkom bent voor een biertje of juist als u wilt genieten van onze heerlijke cocktails die wij met liefde voor u bereiden! Wij zijn niet zomaar een café, wij zijn een cocktailbar waarbij wij cocktails serveren die voldoen aan de wensen die u heeft! Onze bartenders hebben de kennis en kunde om voor u de lekkerste cocktails te bereiden.

 

Bij ons café in Zutphen kunt u op ons heerlijke terras of binnen in ons café genieten van cocktails, waarbij op onze menukaart ook de mogelijkheid is om te gourmetten. Hoe fijn is het om lekker te eten onder het genot van een heerlijke cocktail waarbij ook nog eens een fijne sfeer heerst in het café in Zutphen!

 

Bij ons café in de oude binnenstad van Zutphen kunt u van woensdag tot en met zondag terecht om te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Wilt u in ons restaurant op vrijdag het begin van het weekend vieren? Komt dan gezellig bij ons langs in Zutphen! Ook kunt u uw weekend op zondag avond bij ons weer afsluiten!

Zutphen cafe

Ons café in de historische binnenstad

 

Naast het feit dat wij een café in Zutphen zijn, zijn wij ook een van de restaurants! Bij ons kunt u met uw vrienden op bijvoorbeeld zaterdag genieten van een heerlijke gourmetschotel! Dit is online eenvoudig te reserveren, zodat u kan genieten van onze heerlijke gerechten.

 

Op onze kaart vindt u zeker meer dan 500 gedistilleerde dranken, hiermee kunnen wij bijna alle mogelijk denkbare cocktails voor u maken! Reken er op dat op onze kaart speciale soorten gedistilleerd staan, wij houden er van om evenementen en beurzen te bezoeken zodat wij nieuwe en speciale soorten drank mee terug kunnen nemen richting Nederland. Dit zorgt er voor dat wij een van de cafés zijn die niet de commerciële dranken verkopen, maar juist diegenen die met liefde en passie zijn gemaakt.

 

Wilt u liever van ons café genieten maar dan op locatie? U kunt ons namelijk ook inschakelen als u een cocktailbar of Gin Tonic bar op locatie wenst! Dit kan zijn voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid! Benieuwd naar de mogelijkheden, vraag bij ons een offerte aan!

 

Zien wij u snel in ons café?

 

In de binnenstad van Zutphen, gelegen dichtbij de houtmarkt en in het winkelgebied. Wij zijn een café gevestigd aan de Vaaltstraat. Wij zijn een restaurant/bar waar u kunt genieten van de sfeer, bier, een cocktail, Gin of Rum proeverijen en een fijn uitzicht. Laat u verrassen door onze bartenders die voor u de lekkerste cocktails kunnen maken!

 

Kortom, wie wil er niet gezellig bij ons genieten in Zutphen? Kijk online voor onze openingstijden, reserveer een tafel en wij zullen van ons laten horen. Zien wij u snel in Zutphen?!