Cocktailbar Zutphen

Cocktailbar in Zutphen? Zoekt een heerlijke plek in Zutphen waar u met uw vrienden kan genieten van cocktails? MixxiM Lounge in Zutphen is dan zeker voor u geschikt! MixxiM, Gourmet restaurant & Cocktail bar! Hier kunt u terecht voor de lekkerste cocktails en een heerlijke gourmetschotel!

Wilt u heerlijke cocktails drinken bij ons in de bar of op ons terras? U kunt ons vinden in het midden van de stad van Zutphen! Wij staan hier voor u klaar van woensdag tot en met zondag! Zo kunt u bij ons het weekend inluiden met collega’s of het weekend met vrienden weer afsluiten.

Liever een cocktail bij ons in de bar dan een uitstapje naar de club? Onze bartenders staan voor u klaar om uw avond compleet te maken! Door ons team kunt u genieten van de beste cocktails.

Waar vind je MixxiM gourmet restaurant en Cocktail bar

Onze huidige locatie is aan de Vaaltstraat in Zutphen, dicht bij de markt, kunt u genieten van de lekkerste cocktails bij MixxiM Lounge! Op onze menukaart vindt u verschillende soorten cocktails, die slechts de basis vormen van wat wij allemaal voor u in huis hebben! Onze bartenders kunnen uw favoriete cocktail maken in de cocktail bar of hun eigen gevoel achter na gaan en de lekkerste cocktails maken!

Onder het genot van een drankje kunt u ook heerlijk genieten van een gourmetschotel! MixxiM Lounge is namelijk een gourmet restaurant en een cocktail bar die gevestigd is in Zutphen.

Wilt u liever vandaag nog langs komen bij MixxiM gourmet restaurant, cocktail bar? Bel dan even om te reserveren zodat wij kunnen kijken welke mogelijkheden er voor u zijn!

Gourmetten onder het genot van een Gin Tonic?

Op onze menukaart vind u cocktails en een heerlijk gourmetschotel! In ons restaurant in Zutphen kunt u genieten van een gourmetschotel die varieert van bavet, biefstuk tot aan garnalen en rauwkost. Ons gourmet restaurant verwelkomt u graag!

Tijdens het gourmetten kunt u genieten van alle cocktails op ons menu en alle cocktails die er nog meer bestaan! Op onze menukaart van de cocktails staan Whiskey cocktails, tot cocktails met Rum of de classics. Van een Gin Tonic tot aan de Cosmopolitan. Heb jij zelf een heerlijke cocktail in gedachten die niet op onze kaart staat? Vraag hier naar aan onze bartender, want ons assortiment is groter!

Cocktailbar Zutphen

Kom genieten van onze deals en het uitgebreide assortiment

Wij houden er van om onze cocktailbar uit te bereiden met onbekendere soorten gedistilleerde dranken. De dranken die met liefde en passie zijn gemaakt van over de hele wereld nemen wij graag mee om aan onze gasten te late proeven. Wij nemen vaak met succes nieuwe soorten mee vanuit (internationale) beurzen, waarbij wij de commerciëlere merken steeds vaker achterwegen laten! U kunt genieten van cocktails met Rum, Vodka, Gin, Mescal, Tequila, likeuren of jenever.

Bij MixxiM Gourmet restaurant cocktail bar kunt u ook met regelmaat genieten van nieuwe deals en korting op een aankoop! Bekijk ons Facebook account en kijk hier welke deal wij op dit moment hebben, zodat u kunt genieten van deze voordelen! Download de app van Facebook om op de hoogte te blijven van onze deals, hier vind u ook onze beoordelingen.

Wilt u liever genieten van Rum en Gin proeverijen?

Naast gourmetten en genieten van de lekkerste cocktails in Zutphen kunt u bij ons op locatie nog meer! Zo bieden wij ook Rum en Gin proeverijen aan. Tijdens deze proeverij krijgt u namelijk 7 verschillende soorten Rum of Gin. Onze bartender verteld u hier graag meer over!

Onze bar op uw gewenste locatie

Wilt u liever op een andere locatie genieten van onze kwaliteiten? Voor een Gin tonic of cocktailbar op locatie kunt u ons ook inschakelen! Voor een Gin tonic is er genoeg keuze, tot wel 75 soorten gin en verschillende soorten tonic! Onder het genot van een van onze heerlijke dranken kunt u een avond genieten! Heeft u binnenkort iets te vieren met uw familie, met uw bedrijf of met vrienden? Vraag bij ons een offerte aan en bekijk de mogelijkheden.

Cocktailworkshops

Toch liever workshops volgen? Ook dat is bij MixxiM lounge in Zutphen mogelijk! Wilt u graag meer leren over cocktails door onze bartenders door middel van workshops? Maak uw eigen cocktails zoals u dat graag wenst, natuurlijk wordt dit na afloop ook geproefd! Voor een offerte op maat kunt u contact met ons team opnemen.

Door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres (info@mixxim-lounge.nl) kunt u een offerte ontvangen voor de workshop of de cocktail bar op locatie!

Zien wij u snel bij MixxiM Lounge?

Wij hopen dat wij ook binnenkort voor u de meest lekkere cocktails klaar mogen maken! Onze bartenders staan te springen om ook voor u de gewenste creatie klaar te maken. Als u een keertje geen zin heeft om thuis te koken, maar wel in cocktails en een heerlijke gourmet schotel? Belt u ons dan of wij voor u nog een plekje vrij hebben?

Onze deur staat voor u open, wij hopen u snel te zien! Wij brengen graag onze passie voor cocktails over aan onze gasten! Reserveren voor ons gourmet restaurant of de cocktail bar kan via ons e-mailadres of telefonisch!