Goed restaurant Zutphen

 

Het historische centrum, de oude binnenstad en de beste restaurants; die vindt u natuurlijk in Zutphen! Een goed restaurant voor een kop koffie of thee met taart, een Italiaans Marokkaans restaurant, een leuk restaurant voor een high tea of lunch, restaurants in Zutphen voor een goed glas wijn, een wijnbar, een lunchroom met heerlijke broodjes, een pizzeria, restaurants voor tapas of toch liever sushi? Restaurants in Zutphen die gevestigd zijn aan de Ijssel waar u kunt genieten van het uitzicht, of kiest u toch liever voor de sfeer van de stad en het gezellige marktplein?

 

MixxiM Lounge, een van de restaurants in Zutphen, dichtbij het marktplein en de houtmarkt waar heerlijke cocktails geserveerd worden terwijl u kan genieten van een gourmetschotel! In Zutphen zijn wij de ideale plek als u met vrienden wilt dineren of de lekkerste cocktails wilt drinken. Zelfs aan tafel serveren wij een Rum of Gin proeverij voor de echte liefhebbers!

 

Verblijft u in een hotel in Zutphen en bent u op zoek naar een plek in het centrum waar u ’s avonds heerlijk kan genieten? Wilt u graag met vrienden een avond de stad in en lekker cocktails drinken? Wilt u liever met een gezelschap bij ons komen eten? Neem contact op met ons restaurant in Zutphen en onze bediening zodat we uw gewenste tijd en dag vast kunnen zetten!

 

Een van de beste restaurants dichtbij het gezellige marktplein

 

Een bar waar u kan genieten van cocktails, kan eten van de grill/gourmet en de chefs en bartenders u alles kunnen vertellen over de cocktails; MixxiM Lounge in Zutphen! Bij ons wordt alles met liefde voor u bereid, zodat aan uw avond niets ontbreekt.

 

In ons restaurant in Zutphen vindt u een uitgebreid assortiment aan cocktails. Onze kaart is slechts de basis, daarbij kan u als gast uw eigen inbreng doen of onze bartenders creëren iets op basis van uw smaak! De bediening kan u alles vertellen over rum, vodka, gin, mescal, tequila, likeuren of jenever!

 

In ons restaurant in Zutphen is de grote verrassing dat de grote, commerciële merken amper aanwezig zijn. Dit komt omdat wij juist kiezen voor hoogstaande dranken van kwaliteit en die met passie gemaakt zijn. Wat bij ons vooral gebruikt wordt? Gedistilleerd die wij tegen komen op internationale beurzen, wij brengen graag een exclusief soort drank mee naar Nederland!

 

Komt u binnenkort genieten op ons terras of in ons café in Zutphen van de lekkerste cocktails en gerechten? Als u bij ons in Zutphen komt, dan lijkt het net of u vakantie heeft. Hoe lekker is het om te genieten op een zonnig terras, drink een lekkere cocktail en eet de lekkerste gerechten in Zutphen. Heeft u er al zin in?

 

Wilt u ons inschakelen op locatie?

 

Naast de gerechten die wij serveren in ons restaurant in Zutphen als diner, de heerlijke cocktails die geserveerd worden en de Gin en Rum proeverijen, hebben wij u meer te bieden! Vanuit ons restaurant in Zutphen bieden wij ook de mogelijkheid om een cocktailbar of Gin Tonic bar op locatie te plaatsen! Onze bartenders willen u helpen met het maken van een onvergetelijke avond. Heeft u binnenkort iets te vieren met vrienden, wilt u hiervoor een leuk aanbod aan cocktails? Vraag bij ons een offerte aan!

 

Hoe heerlijk is het als u zelf niet om hoeft te kijken naar de drankjes van uw gasten? Het is de kunst van onze bartenders om uw gasten helemaal in de watten te leggen!

Goed restaurant Zutphen

Komt u bij ons langs in een van de restaurants Zutphen?

 

Zutphen heeft het allemaal! Een goed restaurant voor een kop koffie, een diner met biologisch gerechte, Italiaans, Sushi, een restaurant bij het station/stationsplein, maar toch die restaurants in de binnenstad zijn de ideale plek om te genieten!

 

Bij ons in het restaurant in Zutphen bent u welkom van woensdag tot en met zondag! U kunt hier uw weekend vieren of juist het weekend lekker afsluiten. Wij delen graag met u de passie die wij hebben voor heerlijke cocktails. Selecteer de gedistilleerde dranken die u lekker vind, dan mix ik de cocktail die u nog nooit heeft gehad!

 

In ons restaurant/café in Zutphen kunt u eenvoudig online een tafel reserveren! Dit zodat u er zeker van bent dat er in ons café een plek voor u vrij is. Zo dat u kan genieten van de lekkere gerechten en cocktails die een bekend begrip zijn in Zutphen! Wilt u op zeer korte termijn bij ons in Zutphen langs komen, dan adviseren wij u om even te bellen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons restaurant in Zutphen. Dit zodat u lekker kan drinken, eten en genieten van de sfeer in ons café!