Restaurant Zutphen markt

 

Restaurants in Zutphen, vaak te vinden in een monumentaal pand, rondom het gezellige marktplein, waar je terecht kan voor de lekkerste gerechten voor de lunch of het diner. Van een Marokkaans restaurant met open keuken, Italiaans restaurant tot een wijnbar, verse sushi, tapas of een grill restaurant aan de Ijssel. Een kopje koffie of thee.. Maar wat is er leuker dan met vrienden genieten in een een van de beste restaurants waar de lekkerste cocktails geserveerd worden voor de gastheer en de chefs in de keuken in de avond heerlijke gourmet schotels voorbereiden?

 

MixxiM Lounge is de ideale plek voor u als u in Zutphen op zoek bent naar een café waar u op de zondag kan genieten op ons terras van de lekkerste cocktails en op de vrijdag avond in het centrum van Zutphen kan genieten van de lekkere gerechten die behoren tot de gourmetschotel, bekijk onze menukaart om hier meer over te lezen.

Restaurant Zutphen markt

 

MixxiM dichtbij het gezellige marktplein

 

In het hart van Zutphen, in het centrum en dichtbij de houtmarkt vindt u de Vaaltstraat, waar wij gevestigd zijn! U ben bij ons op ons zonovergoten terras of binnen in ons café van harte welkom om te genieten!

 

Wij zorgen voor de lekkerste cocktails voor onze gasten, zodat ieder drankje als grote verrassing bij u aan tafel komt! Wij zorgen dat er in ons restaurant genoeg variatie is een gedistilleerde dranken, zodat wij de cocktail kunnen maken die u wenst! Met meer dan 500 soorten gedistilleerd moet dat toch kunnen! Onze bediening doet daarvoor in ieder geval hun uiterste best!

 

Voor de echte liefhebbers hebben wij in ons restaurant nog meer te bieden.. Naast de fijne sfeer, het lekkere eten en de beste cocktails bieden wij in ons restaurant ook Rum en Gin proeverijen aan. U kunt dan in ons restaurant in Zutphen genieten van 7 heerlijke drankjes die wij importeren vanuit Frankrijk en Spanje!

 

Wij houden er van om bijzondere dranken op onze kaart te hebben en deze aan ons gasten aan te bieden. De grotere merken komt u bij ons minder tegen. Dit komt ook omdat wij graag internationaal opzoek gaan naar de minder bekende pareltjes voor in ons restaurant!

 

Komt u binnenkort bij ons genieten?

 

Kom bij ons genieten van de lekkerste cocktails en gourmetschotels in ons restaurant! U bent bij ons van harte welkom! Onze openingstijden? Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag, zodat u hier heerlijke avondjes bij ons kan spenderen.

 

In ons restaurant gevestigd in Zutphen kunt u genieten van lekkere gerechten en cocktails! Onze menukaart is online te vinden, waarbij u ook al kunt kijken welke cocktail bij u past! Wilt u reserveren voor in ons restaurant, dan kan dat eenvoudig online! Bent u van plan om op korte termijn bij ons langs te komen voor cocktails of om te eten, bel dan vooraf even om te vragen naar de mogelijkheden.

 

In ons restaurant bent u van harte welkom en wij hopen u snel te zien binnen in ons restaurant of op ons heerlijke terras!