Restaurant Zutphen

 

Bent u op zoek naar restaurants in Zutphen? Dichtbij het gezellige marktplein vindt u ons restaurant / cocktailbar! Geniet op ons zonovergoten terras of binnen in ons restaurant Zutphen van de lekkerste cocktails. De ideale plek om een avondje met uw vrienden of familie te genieten van onze cocktails. Wij zijn niet alleen een restaurant, maar ook een cocktail bar! Bij ons in Zutphen kunt u dubbel genieten.

Een Italiaans restaurant met open keuken, een pizzeria, een Aziatisch restaurant, een wijnbar, een restaurant voor sushi of een restaurant met een heerlijk aperitief en een diner. In Zutphen zijn de restaurants in overvloed. Maar als u op zoek bent naar een lekkere cocktail op bijvoorbeeld de vrijdag, zaterdag of zondag vond, dan bent u bij ons van harte welkom!

 

Geniet dichtbij het gezellige marktplein bij ons ook van lekkere gerechten

 

Naast dat wij een bekend begrip zijn in Zutphen rondom cocktails, bezorgen ons chefs in de keuken u ook een heerlijke maaltijd! Staat gourmetten op uw wensenlijstje? Kom dan bij ons! In de avond bieden wij een gourmetschotel aan, waarvan u samen kan de genieten. De eerste geuren van de grill zullen er voor zorgen dat u al trek krijgt.

Hoe heerlijk is het om zelf niet te hoeven koken, lekker uiteten te gaan in een van de restaurants in Zutphen en dan ook te kunnen genieten van heerlijke cocktails!

De bediening heeft kennis van heel veel verschillende cocktails die verkrijgbaar zijn in ons Café. De kaart is te basis, maar ook kunnen liefhebbers van andere cocktails hun eigen inbreng doen om een eigen cocktail samen te stellen. Drink lekker een cocktail in een van de beste restaurants en cocktailbars in Zutphen.

Bent u benieuwd welke cocktails er op ons menu staan? Onze bediening verteld u daar graag meer over. Denkend aan rum cocktails op ons terras, Whiskey cocktails binnen in ons cafe, en het weekend op zondag afsluiten met de classics. Van de Caribbean glove box, tot aan the gauldrons blood and sald tot aan een Caipirinha van Liquer 43 en alles wat daar tussenin zit!

Restaurant zutphen

 

Een workshop cocktails maken?

 

Onze bartenders vinden het maken van cocktails erg leuk, dit enthousiasme willen wij graag aan onze gasten overbrengen. Daarom bieden wij workshops cocktails maken aan. U leert van onze cocktail chefs veel over cocktails, u maakt uw eigen cocktails zoals u deze lekker vindt!

Ook een Gin proeverij of liever een Rum proeverij? Wij vertellen jou hier graag meer over! Daarnaast zijn onze bartenders lid van de Nederlandse Bartender Club, wilt u een cocktailbar op locatie of toch liever een Gin Tonic bar? Hierover meer? Dan kunt u mailen naar ons café in Zutphen en wij zullen voor u een offerte opstellen.

 

Een dagje genieten in Zutphen met de beste restaurants

 

Hoe heerlijk is het als u in een hotel aan het genieten bent in Zutphen. ‘ s Ochtends een kop koffie en een ontbijt aan de Ijssel, tussen de middag een lunch met heerlijke verse broodjes bij een restaurant in Zutphen. Wilt u dan de dag en avond compleet maken? Kom dan voor de grote verrassing bij ons genieten van de heerlijke cocktails! Iedereen bij ons in de bar heeft kennis van vele verschillende soorten cocktails, u hoeft het maar te vragen en wij bedenken het voor u!

Wij zijn gevestigd aan de Vaaltstraat in Zutphen, dit is dichtbij de Houtmarkt en het stationsplein. Beleef snel een heerlijke avond in onze bar in Zutphen. Bent u benieuwd naar onze openingstijden, wil u reserveren voor ons restaurant of wilt u gelijk contact opnemen? Bekijk dan de pagina om te reserveren.