Restaurant omgeving Zutphen

 

Een kop koffie, een heerlijk aperitief, een lunch of diner, een Italiaans restaurant, een wijnbar, sushi of een restaurant aan de Ijssel, Zutphen heeft het allemaal! Als u op zoek bent naar restaurants in Zutphen waar u terecht kunt voor heerlijke borrels en een gourmet arrangement, dan bent u bij MixxiM aan het juiste adres!

 

Onze bediening en bartenders zorgen voor u voor de heerlijke cocktail die voldoet aan uw wensen, ook onze keukenbrigade staat klaar voor de beste gourmetschotels! Wilt u een avondje genieten van cocktails of voor de echte liefhebbers een Gin of Rum proeverij!

 

In Zutphen zijn er verschillende restaurants waarbij u terecht kunt voor een lunch, grill gerechten, restaurants met een open keuken of een plek voor heerlijke koffie. Maar als u op zoek bent naar een restaurant waar u kunt genieten van de beste cocktails, dan zijn wij hier voor u! Onze bartenders zorgen er in ons café voor dat de cocktails perfect bij uw wensen aansluiten. De kaart vormt de basis, maar wij staan altijd open voor uw eigen inbreng.

 

Wij zijn een café met een terras waar wij een bar hebben met meer dan 500 verschillende soorten gedistilleerde dranken. De plek voor liefhebbers van gedistilleerde dranken. Wij bezoeken graag verschillende beurzen zodat wij weer nieuwe dranken aan ons assortiment kunnen toevoegen en zodat onze kennis altijd up-to-date blijft!

Restaurant omgeving Zutphen

Waar vind u Mixxim, een van de beste restaurants?

 

Een grote verrassing is ons restaurant in Zutphen in de buurt van het gezellige marktplein en de houtmarkt, dit alles in het centrum van Zutphen! Wij zijn gevestigd aan de Vaalstraat in Zutphen. Op deze ideale plek kunt u op ons terras of binnen in ons café genieten!

 

In de avond kunt u eten van de heerlijke gourmetarrangementen onder het genot van de beste cocktails! Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons in Zutphen in de bar genieten en bent u van harte welkom! Hoe heerlijk is het om op vrijdag avond een lekkere cocktail te drinken als start van het weekend.

 

Begin uw dag ergens met verse broodjes als ontbijt, lunch in een ander restaurant in Zutphen en wilt u uw avond compleet maken? Eindig deze dan met een cocktail bij Mixxim, een van de beste restaurants in Zutphen! Bij de eerste geuren van onze gerechten krijgt u al zin in de lekkernijen uit de keuken en beleeft u een top avond met de cocktails die door onze bartenders gemaakt worden.

 

Een proeverij bij ons in het restaurant in de buurt van het gezellige marktplein

 

Drink een lekkere cocktail en geniet van het bereidde eten van de chefs. Maar er is meer waarvoor u bij ons terecht kan in Zutphen. Wij bieden namelijk ook workshops over de cocktails aan, waarbij u van alles leert over de cocktails en deze uiteraard mag proeven!

 

Als u een liefhebber bent van Gin of Rum, dan zijn een restaurant dat helemaal bij u aansluit. Wij bieden proeverijen aan waarbij er 7 verschillende soorten rum of gin geschonken worden.

 

Wilt u dit niet in ons restaurant maar op locatie? Wij bieden naast een diner, heerlijke gerechten, cocktails in ons café ook een cocktailbar op locatie! Heeft u binnenkort iets te vieren en heeft u hierbij wel zin om te koken, maar wilt u de drankjes op een spectaculaire wijze verzorgen? Vraag bij ons een offerte aan zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden!

 

Zien wij u binnenkort in ons restaurant in Zutphen

 

Bij ons kunt u heerlijk binnen komen wandelen of een plaats uitkiezen op ons terras. Wilt u ook genieten van de gourmetschotels? Reserveer dan zeker even een plaatsje! Wil je graag reserveren voor op de korte termijn, neem dan even telefonisch contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden!

 

Bij ons bent u van harte welkom om te genieten van alles wat wij u te bieden hebben. Voor meer informatie over de openingstijden of wilt u gelijk contact met ons opnemen? Bekijk dan de contact pagina en beleef een onvergetelijke avond in ons restaurant in Zutphen.