Restaurant Zutphen centrum

 

Zutphen staat natuurlijk bekend om de oude binnenstad, de mooie gebouwen, d, de Ijssel en het stadsstrand, de hoge plafonds geeft een fijn ruimtelijk gevoel en de vele restaurants in Zutphen. Van een Italiaans of Marokkaans restaurant tot de leukste restaurants voor een kop koffie met taart, de lekkerste gerechten voor de lunch, een high tea, een uitgebreide dinerkaart of een goed glas wijn bij een wijnbar.

 

Rondom het gezellige marktplein vind u de beste restaurants van Zutphen. Een grote verrassing in het historische centrum van Zutphen is MixxiM Lounge! Wij bieden u een heerlijke plek om te genieten in ons café.

Restaurant Zutphen centrum

 

Cocktails in de buurt van het gezellige marktplein in Zutphen

 

In de buurt van de houtmarkt vind u MixxiM lounge, de ideale plek om op de zondag het weekend af te sluiten met heerlijke cocktails of om op vrijdag het weekend prettig te beginnen op ons terras!

 

In Zutphen kunt u bij ons genieten van een fijne sfeer ins ons trendy café onder het genot van de beste cocktails vanuit de bar, en de lekkerste gourmetschotels die gemaakt zijn door de chefs in de keuken! Voor een diner en een borrel bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wilt u wat lekkers drinken? Dan zorgen onze bartenders daar voor! Met meer dan 500 soorten aan gedistilleerd drank wordt dé cocktail geserveerd die helemaal voldoet aan uw wensen! Wij hebben een kaart met vele soorten cocktails die de basis vormen, heeft u zin in iets anders? Dan kunt u dat bij ons aangeven, wij zorgen dan voor de perfecte mix!

 

Wilt u iemand verrassen met een heerlijke avond in ons restaurant? Kom dan bij ons langs om een tafel te reserveren of neem lekker plaats op ons terras in Zutphen.

 

Bij ons in het restaurant in Zutphen is het nooit saai!

 

Wij bieden telkens vernieuwde cocktails op onze kaart. Dit komt omdat wij graag onze kennis over cocktails en gedistilleerde dranken opschonen. Met enige regelmaat gaan wij op pad naar beurzen, zodat wij internationaal weer nieuwe dranken kunnen scoren. Dit zodat u kunt genieten van de meest vernieuwende dranken in ons restaurant.

 

Voor de echte liefhebbers van Gin en Rum hebben wij in ons restaurant in Zutphen meer te bieden! Naast dineren en het genieten van de heerlijkste cocktails bieden wij ook Gin en Rum proeverijen aan. U kunt dan in ons restaurant genieten va 7 verschillende soorten Gin of Rum. Deze importeren wij zelf uit Spanje en Frankrijk!

 

Maar wij hebben u nog meer te bieden! Genieten van de grill en de cocktails… Daar wilt u natuurlijk zelf ook het een en ader van weten, hier hebben wij begrip voor en daarom.. Wij hebben cocktail workshops! In 1,5 uur vertellen wij u alles over cocktails die wij serveren in ons restaurant, leert u cocktails maken en kunt u uw eigen kunst proeven. Voor een offerte hiervoor kunt u contact met ons opnemen!

 

Naast genieten in de restaurants in Zutphen is er vaak thuis ook wel reden voor een feestje. Daarom bieden wij ook een cocktail of Gin Tonic bar aan op locatie! Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met ons restaurant en wij kunnen voor u een offerte op maat maken.

 

Wilt u door ons in de watten worden gelegd in ons restaurant?

 

Wilt u graag genieten in ons restaurant in Zutphen? Kom bij ons café in de binnen stad van Zutphen langs. Dichtbij het winkelgebied zijn wij gevestigd, namelijk de Vaaltstraat, dit is erg dichtbij de houtmarkt.

 

Wij bieden u de lekkerste gerechten wat betreft een gourmetschotel en wij serveren voor u de beste cocktails in de omgeving van Zutphen! Onze openingstijden? Wij zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

 

Wilt u liever dat wij uw feestje op een andere locatie compleet maken? Neem contact met ons restaurant in Zutphen op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.