Zutphen restaurant

 

Het gezellige marktplein, een leuke wijnbar, een restaurant voor een lekkere kop koffie, lunch of heerlijke gerechten bij het diner in de avond. Restaurants in Zutphen zijn er in overvloed, bent u op zoek naar een plek waar u kan genieten van heel veel verschillende soorten cocktails en daarbij ook bediening die verstand heeft van verschillende soorten drank? Bij Mixxim Club zit je dan goed!

Zutphen restaurant? Dan zeggen wij natuurlijk MixxiM Lounge! Een cocktail bar in combinatie met een gourmet restaurant, dat zijn wij! U bent van harte welkom om bij ons te komen gourmetten en te genieten van heerlijke cocktails die gemaakt zijn door onze bartenders! Voor liefhebbers van cocktails is ons assortiment groot genoeg, ons assortiment bestaat uit wel 600 soorten gedestilleerd, van kleine tot aan de bekende merken.

In het sfeervolle centrum van Zutphen maakt onze bediening voor u cocktails. Wij zijn de ideale plek als jij speciale wensen hebt voor een bijzondere cocktail. Van Rock Island Margarita, tot aan de White Lady en alles daartussen! Een plek om te genieten met vrienden, familie of collega’s van heerlijke cocktails op de vrijdag avond!

Hieronder leest u over ons diner, onze cocktails met vrienden, de openingstijden en alles wat u over ons restaurant moet weten! Drink bij ons de lekkerste cocktails uit Zutphen en maak er een avond van om nooit te vergeten.

 

De geschiedenis van MixxiM

 

Anton Menkveld, de oprichter van Mixxim Lounge, één van de eerste cocktailbars in heel Zutphen! Een studie voor gedestilleerd en cocktails heeft hem geleerd om de lekkerste cocktails te maken en alles wat je moet weten als barista zijnde.

Nu een aantal jaren later, een goedlopende cocktailbar in Zutphen, dit samen met Zoë en Rojin. Om up to date te blijven over de aller nieuwste producten, worden er beurzen bezocht om kennis op te doen.

 

Een van de beste restaurants uit Zutphen

 

Van een restaurant in Zutphen met een open keuken, een ontbijt in het hotel, tapas aan de Ijssel, sushi bij het stationsplein, een Aziatisch restaurant in de stad, een pizzeria, een Italiaans restaurant of broodjes als lunch in de buurt van de houtmarkt. Restaurants in Zutphen zijn er in overvloed, maar als u op zoek bent naar een restaurant waar u heerlijk kan gourmetten en kan genieten van cocktails, dan zijn wij hier voor u!

Wij zijn gevestigd aan de Vaaltstraat in Zutphen, in de omgeving van de houtmarkt. In ons café, cocktail bar en restaurant kunt u genieten van cocktails en gourmetten. Drink bij ons cocktails van woensdag tot en met zondag. Op vrijdag, zaterdag en zondag zelfs tot laat in de avond en nacht.

Eerst een heerlijk aperitief, vervolgens genieten van de heerlijke gourmet gerechten en de rest van de avond cocktails van de kaart proberen? In ons restaurant in Zutphen kan dit! Selecteer uw favoriete cocktails op de kaart, en probeer ze allemaal!

Heeft u al zin in een lekkere cocktail? Het aanbod is uitgebreid, zodat onze gasten cocktails kunnen bestellen van de kaart, met een eigen inbreng! Het assortiment aan dranken is groot, van rum, vodka, gin, mescal, tequila, likeuren en jenever. Geniet van de heerlijke cocktails op het terras of binnen in onze bar.

zutphen restaurant

 

Ga voor een leuke avond in de buurt van het gezellige marktplein

 

Wij zijn geopend voor cocktails, en onze keukenbrigade bereid de lekkerste gourmetschotels voor. Als grote verrassing hebben wij u nog meer te bieden! Wilt u zelf leren over cocktails? Wij bieden workshops aan, waarin u alles wordt geleerd over cocktails, inclusief het maken en proeven van heerlijke cocktails.

Daarnaast zijn wij ook een bekend begrip als het gaat om het organiseren van een Gin of Rum proeverij. Beleef zo’n heerlijke avond bij ons in het cafe en geniet van Rum die wordt geïmporteerd uit Frankrijk. Wij delen onze kennis over onze lijst aan Rum graag met onze gasten.

Wat bij ons voornamelijk gebruikt wordt bij het maken van cocktails? Rum cocktails, Whiskey cocktails en Gin cocktails. Maar drinkt u liever andere cocktails? Vraag gerust naar de mogelijkheden, onze bartenders hebben de kennis en ervaring om voor u de lekkerste cocktails te maken.

 

Komt u bij ons langs voor de lekkerste cocktails?

 

Bevindt u zich in een hotel in de omgeving van Zutphen? Wil u uw avond compleet maken met heerlijke cocktails in een van de beste restaurants Zutphen? Ruik u ons eten al van een verre afstand? Stap dan bij ons binnen en beleef een fijne avond in ons restaurant in Zutphen.

Hoe heerlijk is het als u zelf niet hoeft te koken, de eerste geuren van verse gerechten uw tafel al bereiken voordat er iets lekkers op tafel staat? Onze chefs bereiden graag een lekkere maaltijd voor u voor, zodat u tijdens het eten kan genieten van heerlijke cocktails!

Wilt u bij ons in ons restaurant een tafel reserveren op het terras of binnen in de bar? Online is dit eenvoudig in een overzicht voor u klaar gemaakt. Wilt u op zeer korte termijn bij ons komen? Neem dan gelijk contact met ons op via de telefoon, zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.